Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na putu prema Dalmaciji

HAK upozorava vozače: Na A1 između Bosiljeva i Ogulina zalutala srna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozači se pozivaju na pojačan oprez na autocesti A1 između čvorova Bosiljevo II i Ogulin na 74. km, zbog srne na kolniku. Zastoji na autocesti A1 su između čvorova Jastrebarsko i Karlovac te Zadar II i Benkovac. Na naplatnoj postaji Lučko nema dužih čekanja, a na graničnom prijelazu Bajakovo kolona je duga oko 3 km.

Na autocesti A1 između čvorova Jastrebarsko i Karlovac vozače se moli za strpljenje zbog prometnih nezgoda. Vozila su oko 08,25 sati uklonjena iz prometne nezgode u tunelu Sveti Marko u smjeru mora, no zbog pojačanog priljeva vozila potrebno je određeno vrijeme dok se kolone u potpunosti ne pokrenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blagdan Velike Gospe Pojačan promet na prilazima marijanskim svetištima: HAK upozorava vozače da prilagode brzinu Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore

Između čvorova Zadar II i Benkovac na 273. +500 km u smjeru mora vozi se uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Na većini cesta u smjeru mora promet je pojačan, slab u smjeru unutrašnjosti. Na autocesti A1 kod naplatnih postaja Lučko, u oba smjera, nema dužih čekanja.

Vrlo je gust promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka. Kolona osobnih vozila pred graničnim prijelazom Bajakovo duga je oko 3 km.

Posebno upozorenje vozačima iz HAK-a

U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila iz HAK-a upozoravaju da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te da im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima.

Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećaju da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene