Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor o Kruljcu

'Hrvatska punim jedrima plovi morem borbe protiv korupcije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska premijerka Jadranka Kosor rekla je u Dubrovniku kako nema detalja o istrazi o uhićenom generalu Kruljcu, ali tu istragu vode neovisna tijela što još jednom dokazuje odlučnost Hrvatske u borbi protiv korupcije.

'Nemam detalja o istrazi, vode je neovisna tijela', odgovorila je na novinarsko pitanje o tome kako komentira uhićenje Kruljca i skupine aktivnih časnika.

Premijerka je istaknula kako je to još jedan dokaz da su osnažena neovisna pravosudna tijela. 'To još jednom pokazuje da smo osnažili tijela da budu neovisna i rade svoj posao, a Hrvatska punim jedrima plovi morem borbe protiv korupcije', rekla je na konferenciji za novinare kojom je završen Croatia Summit 2011. (D.Š./Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Dvije kriminalne skupine Svi detalji velike akcije USKOK-a zbog ilegalnog uvoza luksuznih vozila: Među kupcima sportaši, poduzetnici i odvjetnici

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene