Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isprobali smo je

PRESTIŽNO PRIZNANJE Hrvatska ima najkorisniju turističku aplikaciju u Europi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatske mobilne aplikacije ponovno briljiraju.

Ovaj put europsku je konkurenciju pomela aplikacija Turističke zajednice Grada Zagreba koja je na prestižnom natjecanju u Parizu odnijela titulu najkorisnije aplikacije te vrste u Europi. Isprobala ju je naša ekipa.

Pročitajte i ovo Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona" Aviolinije u Hrvatskoj Bolja povezanost je ključ Hrvatska spremna za rekordnu sezonu: Povezani s više od 500 destinacija

Riječ je o aplikaciji 'Zagreb be there', osmišljenoj u zagrebačkoj turističkoj zajednici. Besplatno je možete skinuti na svoje pametne telefone i krenuti u obilazak.

ODZVONILO KOMUNALNIM PROBLEMIMA Od sada ih možete prijaviti aplikacijom

Aplikacija je zamišljena tako da vam što više olakša kretanje i turističko istraživanje Zagreba. Također aplikacija vam otkriva i brojna skrivena mjesta u gradu Zagrebu.

Jednostavna, a vrlo korisna, aplikacija je nedavno u Parizu pomela konkurenciju iz 30 europskih gradova.

'Čak smo i mi odlučili napraviti za nacionalni nivo nešto slično. Znamo da su gosti izuzetno zadovoljni i to je ono što je najvažnije', rekao je Ratomir Ivičić, direktor glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice. Za ljeto je najavljeno još turističkih ruta, koje će obogatiti ovaj već uspješan i koristan proizvod.

Kako funkcionira ova aplikacija, možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene