Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PONESITE DOKUMENTE

Iako su duhoviti, ozbiljno ih shvatite: HGSS opet oduševio upozorenjem turistima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS je na društvenim mrežama upozorio strane turiste da ne koriste "luftiće" ako vjetar puše s kopna prema moru.

Hrvatska gorska služba spašavanja uputila je na društvenim mrežama upozorenje inozemnim turistima koji planiraju ljetovati na hrvatskoj obali.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 Pokušaj ubojstva HGSS-ovac se probudio iz kome: Pogledajte što je policija pronašla u kući napadača HGSS-ovci na Staru godinu bili u akciji spašavanja - 9 TEŠKA GODINA IZA NJIH Kako su 2022. započeli, tako su je i završili: HGSS-ovci i na Staru godinu bili u akciji spašavanja

U već prepoznatljivom tonu administrator HGSS-ovog profila na Twitteru poručio je na engleskom, njemačkom, češkom, slovačkom i talijanskom jeziku poruku kojom turiste poziva da ne koriste "luftmatratzen" kada vjetar puše s obale prema moru.

"Ukoliko to ipak učinite, molimo vas da sa sobom ponesete identifikacijske dokumente, da vas talijanska obalna straža ne zamijeni za izbjeglice", poručili su iz HGSS-a stranim turistima.

 

 Inače, Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) proglasila je HGSS u veljači komunikatorom godine zbog uspješnog komuniciranja s građanima i pomicanja granica komunikacije u hrvatskom javnom prostoru.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene