Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječka nadbiskupija

Hrvatska Crkva na društvenim mrežama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka nadbiskupija utemeljila je odjel za nove medije otvarajući svoj profil na društvenim mrežama Facebooku, Twitteru, Googleu te kanalu na Youtube-u.

Riječki nadbiskup Ivan Devčić izvijestio je na konferenciji za novinare da je obnovljena i osvježena internetska stranica nadbiskupije.

"Prihvatio sam sugestije da se nadbiskupija proširi i na društvene mreže, a dodatan poticaj za to bilo je otvaranje bivšega pape Benedikta XVI. za nove medije", rekao je nadbiskup Devčić.

>>
Država i Crkva zajednički otvorile hospicij za teško oboljele

"Ako se time služi i vrhovni poglavar Crkve, time daje poruku i nama biskupima", rekao je, dodajući kako je ta nadbiskupija prva u sklopu Hrvatske biskupske konferencije uvela tu praksu.

Vjeroučitelj iz Rijeke Marin Miletić to je učinio uz pomoć Matea Šutića, koji obavlja tehnički i dizajnerski dio posla.

Miletić je naveo da će na se novoj internetskoj stranici nadbiskupije redovito objavljivati sve informacije vezane uz rad nadbiskupije i pastoralne aktivnosti. Objavljivat će se nadbiskupove poruke, predstavljat će se pojedine župe, a u stalnom dijelu je pregled svih ustanova i ureda nadbiskupije. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija tisuće eura Pronovjera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci: Policija prijavila još četvero zbog 24.000 eura Seksualno zlostavljanje djece - 1 strava u rijeci Voditelj Zdruga katoličkih skauta seksualno zlostavljao djevojčicu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene