Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na prvom mjestu

Hrvatima je zdravlje najveća sreća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što je Hrvatima najvažnije u životu, pokazalo je najnovije istraživanje Centra za istraživanje tržišta, GFK. U recesijskim danima, neki su se prioriteti spustili na ljestvici važnosti, no iznenađenja nije bilo.

Lake note uspješno otjeraju i krizu, a radilo se o krizi ili uzletu, građani ne mijenjaju popis najvažnijih stvari u životu. Prvo mjesto uglavnom zauzima - zdravlje. 'Baš kao što stara poslovica kaže, zdravlje je na prvom mjestu i upravo to ističu ispitanici stariji od 45 godina života', kaže Tatjana Rajković, direktorica istraživanja tržišta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Indeks zdravlja žena U izvanrednom stanju: Njihovo zdravlje sustav kao da ne prepoznaje, a toliko mogu koristiti društvu i gospodarstvu Jadranka Stigma menopauze Mnoge žene trpe u tišini, neke su odlučile progovoriti: "Kad vas to iz nožnog palca udari u lice, diže se iz mrtvih"

I mladi i stari žele siguran krov nad glavom no vlastiti dom izgubio je u tijesnoj utrci sa zdravljem i zauzeo 2. mjesto na popisu prioriteta. Za bezbrižan osmijeh na licu, polovici građana važan je dobar i stabilan brak te djeca. Zbog sve češćih otkaza još se jedan prioritet.

Normalno da u vrijeme krize, kada imamo veću nesigurnost, kada ništa nije sigurno kao prije, da su ljudi oprezniji. Tada se i sa više straha brinu za svoju obitelj i navode visoko na ljestvici siguran posao i financijsku sigurnost. Trenutak vremena za sebe podjednako žele i oni od 7 i oni od 77 godina. Putovanja, lijepo uređen dom, odjeća, luksuzni automobili niže su na ljestvici, a kod starijih izazivaju nostalgiju za prošlim vremenima. Za dobar život važna je i sreća, a sudeći prema ovim osmijesima, tog osjećaja ne manjka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene