Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sa šminkom na licu

Hrvatice koje ruše predrasude!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treniraju jedan od najgrubljih sportova na svijetu - ragbi, a nakon treninga odlaze s masnicama po tijelu i – osmijehom na licu!

Treniraju tri puta na tjedan po dva sata. Osim kondicije, vježbaju sve moguće situacije koje se mogu dogoditi na utakmici. Ako imaš loptu netko će nasrnuti na tebe! A to je i razlog zašto većina cura niti ne želi probati ovaj sport.

'Nisu baš za to. Ili se ne bi obarale ili kad vide modrice. Meni je normalno da je na koljenu uvijek neka modrica. Meni osobno to je ništa za razliku kakve ozljede se mogu dogoditi', rekla je Sunčica ekipi Provjerenog.

>> Izabrali smo top 3 najzgodnije hrvatske sportašice!

Uravo zbog toga susreću se s predrasudama-da bi igrala ragbi moraš biti muškobanjasta. A one tvrde suprotno! 'Na ženski ragbi većinom kažu - sigurno su debele cure da su malo muškobanjaste. Kada gledate skoro svaka sportašica koja trenira ima malo mišića, to je normalno, to je zapravo sportašica. Mi smo isto normalne žene to jest djevojke kao i sve', rekla je Mateja.

A kako izgledaju njihovi treninzi i s kojim se još predrasudama bore, pogledajte u prilogu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lijepa i opasna Kada se atraktivna Doris Vrečko mača laća... Slika nije dostupna Drugo lice olimpizma: Prodaje li seks sport?

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene