Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neočekivane kile

Hrvati s novim poslom dobiju i novih 10 do 30 kilograma viška

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U anketi provedenoj na više od 600 ispitanika portal Moj posao otkrio je da je većini ispitanika, njih 53 posto, novi posao neočekivano donio višak kilograma - na novom poslu su se udebljali od 10 do čak 30 kilograma.

Glavni "krivci" za debljanje su uredski poslovi, ali i stres, navodi portal. No, prelazak na novi posao može donijeti i nešto dobro - 13 posto ispitanika je steklo nove prijatelje.

Pročitajte i ovo PR SMRŠAVITE BEZ POSEBNE DIJETE Maja je smršavila 32 kg i iznenadila znanstvenike PR SMRŠAVITE BEZ MUKE Dr. Oz otkriva: „Mršavite tijekom spavanja s najmoćnijim proizvodom“

Osim toga, 9 posto ispitanika je radi posla doživjelo preseljenje, pa tako jedan ispitanik navodi da je otišao u Njemačku, a drugi ističe kako bi "bilo bolje da do preseljenja nije došlo".

90 posto Hrvata želi posao u Europi, ali postoji jedan problem

Kod 11 posto ispitanika novi posao je potaknuo ideju za pokretanje vlastitog posla. "Uvidjela sam da na tržištu postoji potreba za uslugama koje mogu ponuditi", navodi jedna ispitanica.

Također, ljubav na novom poslu doživjelo je 8 posto ispitanika, a za 6 posto njih posao je neočekivano donio putovanja, navodi portal Moj posao. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene