Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi na moru

Hrvati pospajali dane i dobili četiri dana odmora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji je produženi vikend u ovoj godini. U utorak je blagdan Svih svetih pa su mnogi pospajali dane i tako dobili 4 umjesto 2 dana odmora.

Lijepo vrijeme, ugodne temperature ali i spajanje blagdana – sve je to na more vratilo turiste. U Splitu je vladala gotovo ljetna atmosfera. Tko god da se spustio na obalu, napravio je pun pogodak. Oni najhrabriji su se čak i okupali.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Najnormalnija noć u Splitu" VIDEO "Toooooo!" Žena usred splitskog restorana otkrila grudi i izazvala potpuno oduševljenje Noćna zabava na ulicama - 4 Luduju do jutra Kako izgleda noć na splitskim ulicama otkriva reporter Dnevnika Nove TV: Turisti nisu upoznati s pravilima ponašanja, a grad opisuju kao mjesto prave zabave

Zadovoljni su i neki hotelijeri. 'Jako dobro smo popunjeni. Imamo najviše gostiju iz Austrije i Njemačke koji su ovdje ponajprije zbog takozvanog zatvaranja sezone', kaže Sanja Markušić iz Liburnija Rivijera Hotela. U Splitu su hoteli naravno svi otvoreni, a manji dio njih otvoren je i u manjim mjestima.

Idući blagdani koji nam dolaze, Božić i Nova Godina, nažalost padaju u najgore moguće dane - za vikend. Nije to drago ni hotelijerima jer gube priliku za većom zaradom jer neće biti baš puno gostiju koji će moći ostati duže.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene