Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Piti ili ne piti?

Hrelja: Molim vas da ne pijemo pjenušac; Leko: Prekršit ću pravilo i odgovarati za to!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Saboru se unatoč odluci o 0,0 promila danas ipak pije pjenušac...

Prema danas donesenom Zakonu o radu neće biti propisana apsolutna zabrana rada pod utjecajem alkohola. Iako se od radnika traži 0,0 promila, poslodavci će ipak procjenama rizika, moći propisati kolika količina alkohola bi se kod njih mogla tolerirati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro Vožnja pod utjecajem alkohola - 1 KAP PREVIŠE Saldo sinoćnjeg Martinja: Troznamenkasti broj pijanih za volanom, jedna osoba teško ozlijeđena, a jedna smrtno stradala

U kampanji protiv apsolutne zabrane najglasniji je bio HSU-ov zastupnik Silvano Hrelja. U nekoliko je navrata rekao kako ne štiti pijance te da sumnja da su Hrvati tako trezvena nacija. Tražio je ukidanje, kako ih on naziva, prohibicijskih odredaba, no nije mu pošlo za rukom.

Veselo u Saboru: 'Zanimljivi su ovi zastupnici koji imaju oči natrag'

Budući da je nakon sjednice u Saboru održana svečanost povodom Dana Sabora Hrelja je imao posebnu zamolbu za predsjednika Sabora. 'U funkciji izbjegavanja svakog mogućeg licemjerstva, molim vas da ne servirate danas pjenušac, s obzirom na to da mi nemamo procjenu rizika, a ovo je naše mjesto rada, prema tome bar da izbjegnemo kritiku javnosti', rekao je Hrelja.

'Učinit ću kvalificirani oblik djela, pa ću prekršiti pravilo i odgovarat ću za to', odgovorio mu je Leko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene