Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba s leukemijom

Hrabra Ena Šarac ne gubi duh: "Ma nema brige, idem dalje svojim dobro ugaženim putem"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabra Osječanka, 22-godišnja Ena Šarac još je jednom pokazala kako unatoč opakim bolestima s kojima se bori više od polovice svog života nije izgubila duh.

Ena se već 15 godina bori s tumorom na mozgu, a nakon što joj je otkriven i tumor na kralježnici, otkrila je kako joj sada slijedi borba s  leukemijom.

Pročitajte i ovo Provjereno: djevojka Barbara - 1 Ministar udario kontru "Ne mogu, ne mogu, teško mi je": Teška bolest potpuno im je promijenila život, a država ih je stavila pred nemoguć izbor Mila Rončević vraća se kući - 4 izvješće zaklade Otac djevojčice koja nas je sve ganula zbog svoje hrabrosti: "Mila je dobro, Bogu i ljudima hvala"

Ipak, to je nije obeshrabrilo već je na Facebooku poručila kako "ide dalje svojim dobro ugaženim putem"

"...oooooo pa gdje se ljudofi moji. Malo mi nadopunili krvcu pa mogu i mobitel držati u rukama. Vidim da ste u frci zbog mojih dijagnoza, ali znate mene...pa moram ja držati sve u stanju pripravnosti. Ma nema brige, idem dalje svojim dobro ugaženim putem. Svaki Božić kao neki film "Sam u kući", a kod mene nikako da bude na programu ništa osim Božić u bolnici 98765457854. dio. Pusaaaa svima od šašavice i ogromno hvala", piše Ena.

Ena će idućih nekoliko dana odmoriti od pretraga, a posebno je vesela jer je u Zagreb na tjedan dana iz Osijeka stigao i njezin otac.

Poslije Nove godine liječenje će vjerojatno nastaviti na zagrebačkom Rebru. Njezina majka stalno je uz nju. U Zagrebu su unajmili i stan.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene