Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Projekt 'Cvjetni trg'

Horvatinčić u Gradskoj skupštini tražio rješenje za Varšavsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Horvatinčić se sastao sa Špremom kako bi razgovarali o kompromisnom rješenju u vezi projekta 'Cvjetni trg'.

Tomo Horvatinčić i još nekoliko predstavnika HOTO grupe sastali su se u prostorijama zagrebačke Gradske skupštine s predsjednikom Skupštine Borisom Špremom. Tema je bila projekt 'Cvjetni trg'. Na sastanku su bili prisutni i potpredsjednici Skupštine Morana Paliković Gruden i Josip Kregar, te SDP-ova zastupnica Mirela Holy, članica Odbora za prostorno uređenje i Odbora za zaštitu okoliša Gradske skupštine Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prosvjed u Varšavskoj 'Ne dopustite da Varšavska postane Trojanski konj' Slika nije dostupna Vrtoglavo i suludo Horvatinčić za kvadrat stana dao 7782 eura

Iako su trebali prisustvovati i Tatjana Holjevac te Jasenko Mesić, također potpredsjednici gradske Skupštine, oni su bili spriječeni, stoji u priopćenju HOTO grupe. Horvatinčić je sastanak zatražio kako bi se razjasnila događanja u Varšavskoj, te kako bi se razmotrile mogućnosti za realizaciju projekta.

Zabrinuli su ga valjda neumorni prosvjedi aktivista Prava na grad i Zelene akcije. Oni žele zaustaviti gradnju projekta vrijednog 100 milijuna eura, pa Horvatinčić čim prije želi postići kompromisno rješenje. Nakon što nije postigao dogovor s Milanom Bandićem i Marinom Matulović Dropulić odlučio se obratiti vodećima u gradskoj Skupštini. Kakav su dogovor postigli, nije rečeno,ali u priopćenju HOTO grupe stoji da su uvjereni 'u uspjeh pronalaženja konačnog rješenja i to na zadovoljstvo svih građana grada Zagreba'. Još nije poznato da li će ubrzo uslijediti i novi sastanak za postizanje takvog rješenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene