Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve ide po planu

Horvatinčić: Kompleks Cvjetni otvaram početkom travnja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kompleks 'Cvjetni' svoja vrata otvorit će početkom travnja, potvrdio je poduzetnik Tomo Horvatinčić, vlasnik Hoto grupe.

'Sve ide po planu i onako kako je od početka predviđeno. Radovi nigdje nisu kasnili tako da će kompleks Cvjetni biti otvoren početkom travnja', potvrdio je Tomo Horvatinčić za Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo HDZ-ov plakat upućen splitskom gradonačelniku Ivici Puljku Rastu tenzije HDZ plakatom sprdao Puljka, ubrzo stigao odgovor: "Nije sramota biti nepismen, sramota je biti drzak i nepismen" Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke

>> Horvatinčić može nastaviti radove u Varšavskoj

>> Horvatinčić: Ne odustajem od rampe u Varšavskoj!

Rekao je kako ga do otvaranja samo dijeli pregled rampe u Varšavskoj ulici i tehnički pregled koji bi trebao biti obavljen 15. ožujka. 'Ma već smo svi dosadni, sve je već rečeno. Kompleks Cvjetni samo treba otvoriti i to je to! ', dodao je Horvatinčić.

Podsjetimo, Tomo Horvatinčić imao je probleme s Ministarstvom graditeljstva koje je gradilište na Cvjetnom zatvorila jer su se radovi izvodili mimo projekta. Nakon što je ishodio potrebne dozvole, Tomi Horvatinčiću glavobolje su počeli zadavati prosvjednici koji u središtu grada ne žele još jedan kupovni centar niti rampu u Varšavskoj ulici.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene