Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva izjava

Horvat nakon što je i službeno postao kandidat za ministra gospodarstva, priznao: "Malo me iznenadio taj poziv"

Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr)
Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Darko Horvat (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Novi kandidat za ministra gospodarstva, Darko Horvat, dao je nakon službene potvrde premijera Plenkovića da će ga kandidirati za to mjesto u Vladi Hrvatskom saboru, i prvu izjavu meidjima.

Kandidat za novog ministra gospodarstva Darko Horvat rekao je da očekuje jako puno izazova i želju da s pozicije potpredsjednika stranke te svih problema koji su pred njim u resoru gospodarstva, barem neki od njih počnu pozitivno rješavati, uključujući i Agrokor.

Pročitajte i ovo Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Razgovori se nastavljaju Plenković: "Već sada imamo 76 ruku. Grbin je treći predsjednik SDP-a kojeg šaljem u penziju" Hrvoje Krešić, Marija Miholjek i Saša Kopljar Analiza Hrvoja Krešića Plenković ima jasnu većinu? "Sve je bliže brojci 76, a čini se da mu je jedno jako važno"

"Spram suradnika koji će se iskristalizirati u slijedećih nekoliko dana, (trebat će) jedno kratko vrijeme da se detaljno upoznam sa situacijom u Ministarstvu gospodarstva. nakon toga, zajedno s premijerom, predložit ćemo korake i uvjeren sam da će biti rezultata", rekao je Horvat.

Na pitanje novinara je li ga poziv na poziciju ministra u Vladi iznenadio, Horvat kaže da jest.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene