Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministrica u Vukovaru

Holy: Sva odlagališta otpada do 2018. moraju biti sanirana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica Holy posjetila je Vukovar i s gradonačelnikom razgovarala o projektima zaštite okoliša.

'Ministarstvo radi i potpunu reformu sustava zaštite prirode, što će u konačnici biti definirano Zakonom o zaštiti prirode čija je izrada pri završetku i uskoro će krenuti javna rasprava, a radimo i prilično veliku reformu u sustavu zaštite okoliša u dijelu koji se tiče objedinjenih uvjeta zaštite okoliša, odnosno okolišne dozvole te studije utjecaja na okoliš', navela je ministrica.

Prije nego što je obišla odlagalište otpada Petrovačku dolu i staro korito Vuke, ministrica Holy razgovarala je u uredu vukovarskoga gradonačelnika s predstavnicima gradske vlasti te komunalnih poduzeća o projektu energetske učinkovitosti javne rasvjete, problemima i rješenjima u sustavu gospodarenja otpadom te o projektu revitalizacije rijeke Vuke. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Zaštita okoliša WWF analizirao programe stranaka i njihova rješenja za ovaj gorući problem, pogledajte što su zaključili Provjereno: Ježdovec - 3 Donosi Provjereno Uhodan posao! Uzmu novac, a stotine kamiona otpada bace na državno zemljište: "Zavezat ću te i vući ću te po ovom blatu!"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene