Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mirela Holy:

ORaH će imati kandidata za zagrebačkoga gradonačelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tko će biti ORaH-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba još nije definirano.

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy najavila je u petak da će ORaH sa svojim kandidatom ili kandidatkinjom izaći na prijevremene izbore za gradonačelnika Zagreba ako Milan Bandić da ostavku, ali o imenima još nisu raspravljali.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Držim do svoje riječi' Pala i prva ostavka: Mirela Holy odlazi s čela OraH-a Slika nije dostupna Ne žele koalirati Holy: Sve stranke kradu naše ideje i predstavljaju ih kao svoje

"ORaH će u svakom slučaju izaći na gradske izbore ako gradonačelnik Bandić da ostavku, što znači da ćemo imati svog kandidata ili kandidatkinju", rekla je Holy u izjavi za Hinu.

Ističući kako stranka intenzivno radi na programu, Holy je ocijenila kako je to "sjajna prilika za ORaH da prezentira konkretna rješenja za cijeli niz problema u gradu Zagrebu".

"Još nismo raspravljali o tome tko će biti naš kandidat ili kandidatkinja", ali, dodala je, u svakom slučaju, kada dođe vrijeme za to, o tome će izvijestiti javnost.

Tomašić i Holy same bez partnera - idu po glasove birača

Na pitanje hoće li se ona kandidirati za gradonačelnicu, Holy je ponovila da još u stranci nisu govorili o imenima jer je za to prerano.

"Na kraju krajeva, Milan Bandić još nije niti dao ostavku, tako da ima još vremena", dodala je Holy. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene