Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1.200 novih radnika

Zagrebački holding traži perače, čistače, referente...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački holding traži 1.200 radnika koji će preko agencija povremeno raditi za gradsku megatvrtku.

Natječaj Zagrebačkog holdinga za 1.200 radnika raspisan je za angažiranje agencije za povremeno zapošljavanje, a okvirni ugovor bit će potpisan na dvije godine.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Ipsos kutije - 3 Agencija Ipsos Vrijedno istraživanje na dan izbora: "Prilazit ćemo otprilike svakom četvrtom biraču"

'Imajući u vidu prirodni odljev radne snage, ali i proces restrukturiranja trgovačkog društva Zagrebački holding u kojem je još uvijek na snazi zabrana zapošljavanja, raspisan je natječaj za sezonske radnike koji povremeno obavljaju poslove za koje se pokaže potreba, ali koji nisu zaposlenici Zagrebačkog holdinga, već im je poslodavac agencija preko koje ih se angažira', poručuju iz Holdinga.

HZZ traži 945 radnika za sanaciju poplavljenih područja

Procijenjena je vrijednost dvogodišnjeg ugovora 112,8 milijuna kuna. Agencijski radnici radit će za Holdingove podružnice Autobusni kolodvor, Čistoća, Gradska groblja, Zagrebačke ceste, Zrinjevac, Vodoopskrbu i odvodnju, Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo (GSKG) i Vladimir Nazor. U tim će podružnicama biti angažirani kao pomoćni radnici, referenti, perači vozila, čistači, radnici na održavanju cesta, radnici na održavanju zelenih površina, referenti za prijam i otpremu pošte, radnici na hitnim intervencijama ili očitači vodomjera.

Holding pak za svoje zaposlenike ove godine planira izdvojiti 1,14 milijuna kuna, odnosno 134 milijuna kuna manje nego prošle godine. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene