Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zoran Milanović stiže na sud

Hoće li napokon otkriti tko su mostovci koji su bili na tajnovitom noćnom sastanku u Banskim dvorima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon podužeg izbivanja iz javnosti, bivši premijer i bivši šef SDP-a Zoran Milanović trebao bi se, u svojstvu svjedoka, u ponedjeljak pojaviti na sudu u Rijeci.

Riječ je o parnici u kojoj Mostova saborska zastupnica Ines Strenja-Linić tuži Novi list zbog prenošenja informacije o tome da je ona nazočila, s drugim članovima Mosta, tajnom sastanku u Banskim dvorima, a koji se dogodio 8. prosinca 2015., u vrijeme tadašnjih pregovora o sastavljanju nove Vlade.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Želi predstaviti program Grmoja: "Ako je sve tako idealno kao što Plenković tvrdi, zašto izbjegava sučeljavanje" Grafit na Zrinjevcu Na udaru i stranke FOTO Pogledajte uvredljive grafite koji su osvanuli preko noći u centru Zagreba

Milanović je na suđenje pozvan kao svjedok Strenje-Linić, kako bi opovrgao da je ona prisustvovala navedenom sastanku, prenosi Novi list.

Zoran Milanović dosad javno nije otkrio imena Mostovaca koji su navedenog datuma u kasnim večernjim satima, došli u Banske dvore na sastanak s njim. Šutnju je opravdavao time da čuva integritet dotičnih članova Mosta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene