Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan nakon izbora

HNS o rezultatima lokalnih izbora: ''Vjerujem u pamet svojih sugrađana koji žele drugačiji grad''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noć nakon prvog kruga lokalnih izbora HNS se osvrnuo na rezultate koje su postigli. Njihova kandidtakinja za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš ulazi u drugi krug.

Anka Mrak Taritaš pozvala je građane da izađu na drugi krug izbora kazavši da se radi o svojevrsnom referendumu na kojem se odlučuje hoće li njezin protivnik Milan Bandić dobiti i šesti mandat za vladavinu gradom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Priča se svašta'' Mrak Taritaš: HNS neće sudjelovati u presloženju saborske većine Slika nije dostupna Lokalni izbori Mrak Taritaš: ''Potpisivanje sporazuma s SDP-om idući tjedan''

''Očkujem podršku svih građana koji žele promjene u gradu Zagrebu'', rekla je Mrak Taritaš.

Na pitanje može li upravljati gradom sa skupštinom sastavu kakav je, Mrak Taritaš odgovara: ''Ako pobjedim, imat ćemo skupštinu koja će podržavati gradonačelnicu.''

''Vjerujem u pamet svojih sugrađana koji žele drugačiji grad'', poručila je.

Podsjetimo, u drugom krugu lokalnih izbora za mjesto gradonačelnika sučelit će se dugogodišnji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i HNS-ova izazivačica Anka Mrak Taritaš. Bandić je dobio 30,87 posto glasova birača, a Mrak Taritaš 24,48 posto. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene