Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fokus: poduzetništvo i kulturni turizam

HNS-ovci Turina Đurić i Poropat: Nudimo stabilnu budućnost i ujednačeni razvoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati Narodne koalicije u 8. izbornoj jedinici Nada Turina-Đurić (HNS) i Andrej Poropat (HNS) ocijenili su da je budućnost Rijeke u razvoju poduzetništva i kulturnom turizmu.

Kandidati Narodne koalicije u 8. izbornoj jedinici Nada Turina-Đurić (HNS) i Andrej Poropat (HNS) u srijedu su na konferenciji za novinare ocijenili da je budućnost Rijeke u razvoju poduzetništva i kulturnom turizmu te da se nadaju da će birači prepoznati razliku između stabilne budućnosti i ujednačenoga razvoja koju oni nude te sadašnje situacije u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Andrej Poropat Na funkcije u stranci Riječki HNS-ovac nakon priloga u Provjerenom podnio ostavku Slika nije dostupna HNS U SLOBODNOM PADU Može li jedna ostavka ozbiljno uzdrmati vladajuću koaliciju HNS-a i HDZ-a?

"Rijeka se mora u svom gospodarskom razvoju fokusirati na kulturni turizam i brendiranje tih vrijednosti. Šansa koja se otvara s Europskom prijestolnicom kulture 2020. se ne propušta i s njom bi Rijeka trebala zakoračiti jednu ili dvije stepenice više u odnosu na sadašnje stanje“, istaknula je Turina Đurić.

Poropat je ocijenio da je „Rijeka do sada bila grad velikih planova, da je vrijeme da se svi ti lijepi planovi i ostvare te da u tome zastupnici iz Rijeke mogu odigrati ključnu ulogu." Naglasio je da će svoje aktivnosti saborskog zastupnika usmjeriti na politiku za mlade i razvoj gospodarstva, budući je političku karijeru započeo upravo u Mladima HNS-a, kao poduzetnik. „Kao poduzetnik susretao sam se s brojnim nelogičnostima i vrlo sporim zakonskim rješenjima te brojnim financijskim nametima koji sprečavaju razvoj, naročito kod mladih, čije se odlične poduzetničke ideje guše već u počecima“, pojasnio je.

Kandidati Narodne koalicije u 8. izbornoj jedinici istaknuli su još da su suživot i kozmopolitizam jamstvo za sigurnost i napredak te da, ako želimo napredovati, nema mjesta za etničke, vjerske ili nacionalne podjele. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene