446157
446157
446157
446157
446157

HNS-ovci Turina Đurić i Poropat: Nudimo stabilnu budućnost i ujednačeni razvoj

  • , 10.08.2016., 16:29
  • Autor:
  • komentara

Kandidati Narodne koalicije u 8. izbornoj jedinici Nada Turina-Đurić (HNS) i Andrej Poropat (HNS) ocijenili su da je budućnost Rijeke u razvoju poduzetništva i kulturnom turizmu.

 
 
 
 
Nada Turina Đurić (Goran Stanzl/PIXSELL)
Nada Turina Đurić (Goran Stanzl/PIXSELL)

Kandidati Narodne koalicije u 8. izbornoj jedinici Nada Turina-Đurić (HNS) i Andrej Poropat (HNS) u srijedu su na konferenciji za novinare ocijenili da je budućnost Rijeke u razvoju poduzetništva i kulturnom turizmu te da se nadaju da će birači prepoznati razliku između stabilne budućnosti i ujednačenoga razvoja koju oni nude te sadašnje situacije u Hrvatskoj.

"Rijeka se mora u svom gospodarskom razvoju fokusirati na kulturni turizam i brendiranje tih vrijednosti. Šansa koja se otvara s Europskom prijestolnicom kulture 2020. se ne propušta i s njom bi Rijeka trebala zakoračiti jednu ili dvije stepenice više u odnosu na sadašnje stanje“, istaknula je Turina Đurić.

Poropat je ocijenio da je „Rijeka do sada bila grad velikih planova, da je vrijeme da se svi ti lijepi planovi i ostvare te da u tome zastupnici iz Rijeke mogu odigrati ključnu ulogu." Naglasio je da će svoje aktivnosti saborskog zastupnika usmjeriti na politiku za mlade i razvoj gospodarstva, budući je političku karijeru započeo upravo u Mladima HNS-a, kao poduzetnik. „Kao poduzetnik susretao sam se s brojnim nelogičnostima i vrlo sporim zakonskim rješenjima te brojnim financijskim nametima koji sprečavaju razvoj, naročito kod mladih, čije se odlične poduzetničke ideje guše već u počecima“, pojasnio je.

Kandidati Narodne koalicije u 8. izbornoj jedinici istaknuli su još da su suživot i kozmopolitizam jamstvo za sigurnost i napredak te da, ako želimo napredovati, nema mjesta za etničke, vjerske ili nacionalne podjele. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se