Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili na društvenoj mreži

Sva gorčina zaposlenih u nekoliko rečenica, hitnjaci svojoj šefici poželjeli ugodan godišnji: "Bez vas ništa ne bi bilo isto"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Facebook/Hitna uživo 194
Hitnjaci su na društvenim mrežama svojoj šefici Maji Grba-Bujević poželjeli ugodan godišnji odmor tijekom sljedeća dva mjeseca kad će, kao i svi saborski zastupnici, biti slobodna od obaveza na toj dužnosti.

Sljedeća dva mjeseca, tijekom ljetne stanke, saborski zastupnici nemaju obaveza na toj dužnosti.

Jedna od zastupnica u Saboru je i aktualna ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba-Bujević.

Tim povodom, na Facebook stranici hitnjaka objavljen je post u kojemu oni svojoj šefici žele da "odmori dušu i tijelo".

Iz nekoliko rečenica moguće je iščitati svu ogorčenost ljudi koji su ljudima na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović s pripadnicima 12. HRVCON-a - 2 Vruće ljeto Oporba zaziva sazivanje izvanredne sjednice Sabora, Milanović poručio: ''Neka se jave pa ćemo vidjeti''

"Saborskoj zastupnici koja još uvijek obnaša dužnost ravnateljice HZHM od srca želimo da iduća dva mjeseca odmori dušu i tijelo. Zaslužili ste! Ponosni smo na Vas i vašu snalažljivost, dok ponosno sjedite na dvije fotelje. Iz jedne koristite benefite godišnjeg odmora, a iz druge dobivate plaću. Ruku na srce, iza Vas je teško razdoblje u kojem ste krvarili za svoje hitnjake, dok ste u isto vrijeme bježali od novinara koji su Vas za ništa proganjali po čitavoj Hrvatskoj. Sram ih bilo! A Vama hvala što postojite. Bez Vas ništa ne bi bilo isto. Ugodan godišnji odmor žele Vam vaši Hitnjaci.
Mažite se da nam ne izgorite... Jer ako nema Vas, nema ni nas", napisali su na Facebooku na stranici Hitna uživo 194.

Pročitajte i ovo Privođenje mladića za nesreću u Buzinu - 2 petero ozlijeđenih Mladić koji je pokosio ljude u Buzinu pušten iz pritvora: Ostao bez vozačke, dva puta mjesečno mora se javljati policiji

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene