Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JUNAČKI ČIN

ČUDO KOD ŠIBENIKA HGSS-ovci spasili psa koji je bez ozljede preživio strašan pad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crni hrvatski ovčar nesretno je upao u veliku cisternu za skupljanje kišnice, ali je ipak imao sreće: za samo dvadeset minuta bio je spašen.

Hrvatska gorska služba spašavanja tijekom svojeg je višedesetljetnog rada (osnovana je 1950. godine) spasila nebrojene ljudske živote, ali i one kućnih ljubimaca i domaćih životinja.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli

Najnoviji takav slučaj zbio se jutros u okolici Šibenika, kada je vlasnik psa iz mjesta Dragišići dojavio Centru 112 kako je njegov ljubimac, hrvatski ovčar, upao u cisternu za skupljanje kišnice.

Odmah su mu u pomoć priskočila tri člana HGSS-a iz šibenske stanice, koji su po dolasku na mjesto događaja krenuli u akciju spašavanja psa, koji čudom nije bio ozlijeđen, s obzirom da je po fotografijama cisterna duboka nekoliko metara.

Jedan član HGSS-a spustio se u cisternu, sprijateljio s preplašenim psom te ga u transportnoj vreći izvukao van. Od dolaska na teren do okončanja akcija je potrajala samo 20-ak minuta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene