Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Poljakinje

HGSS opet u akciji: Na području Biokova nestao državljanin BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS opet u potrazi za stranim državljaninom na području Makarske rivijere. Nakon pronalaska Poljakinje u potragu su krenuli za državljaninom BiH koji je nestao na Biokovu, poviše mjesta Podaca.

Nakon potražne akcije HGSS-a u Živogošću u podnožju Biokova i pronalaska poginule Poljakinje, ekipe Gorske službe spašavanja su cijeli prethodni dan proveli u potrazi za državljanom BIH koji je nestao na Biokovu, poviše mjesta Podaca, južno od Makarske.

Pročitajte i ovo Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku HGSS dobio dojavu o izgubljenom turistu na predjelu Biokova - 2 na teren izašli i vatrogasci "Bio je osuđen na poziv u pomoć": Turist bez opreme, hrane i vode zalutao na Biokovu, spasili ga HGSS-ovci

Kako se doznaje iz HGSS-a, potraga u koju je bio uključen i helikopter Hrvatske vojske i veći broj spasitelja zasad nije pronašla tragove nestalog, pa se potraga nastavlja i dalje.

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) pronašli su u nedjelju oko podneva na obraslom puteljku biokovskoga vrha Strn iznad Živogošča mrtvo tijelo 55 godišnje M. W. iz Poljske, za kojom su tragali četvrti dan po dojavi o njezinu nestanku. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene