Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Upleli se u prirodnu selekciju''

HGSS opet oduševio postom na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS je postao viralan s još jednom objavom na društvenim mrežama.

Na svojoj Facebook stranici HGSS je objavio fotografiju na kojoj su napisali da su se ponovno upleli u prirodnu selekciju i spasili čovjeka kojeg bi priroda inače ''pojela''.

Pročitajte i ovo Spašavanje migranata iz Kupe HGSS i policija VIDEO Dramatična akcija: Zapeli na slapu u Kupi, spašavali ih po noći HGSS dobio dojavu o izgubljenom turistu na predjelu Biokova - 2 na teren izašli i vatrogasci "Bio je osuđen na poziv u pomoć": Turist bez opreme, hrane i vode zalutao na Biokovu, spasili ga HGSS-ovci

Postom na engleskom jeziku s oznakama ''dragi turisti'', ''preživio sam odmor u Hrvatskoj'', ''natikače stil'', HGSS je ponovno upozorio turiste da obrate pažnju na opremu s kojom kreću u ''avanture'' po Hrvatskoj. Za primjer su naveli muškarca koji je na pučinu otišao samo u natikačama, bez vode i bez mobitela.

HGSS najviše posla ima tijekom turističke sezone, s neopreznim turistima koji nisu dovoljno dobro opremljeni kada odlaze u primjerice šetnje na planine ili pokušavaju preplivati s kopna otoka i obrnuto.

I ovaj je post dobio brojne komentare i reakcije.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene