Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvaljujući intervenciji HGSS-a

Spašeni rumunjski turisti na Biokovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa Hrvatske gorske službe spašavanje (HGSS) Makarske uspjela je oko 20 sati pronaći izgubljene rumunjske turiste na području Biokova, iznad mjesta Bast, na nadmorskoj visini od 1130 metara.

Pronađeni rumunjski bračni par je neozljeđen, ali uplašen jer su zalutali u vrlo nepristupačno i krševito biokovsko područje.

Rumunjski turisti su se danas uputili na Svetog Iliju na Biokovu i zalutali, a popodne su mobitelom zatražili pomoć posredstvom centra 112. Njihova dojava je odmah proslijeđena HGSS-u, koji je krenuo u potragu na taj opasni teren između Sv. Ilije i sela Bast.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom bilo je zlostavljanja Tužiteljstvo se oglasilo o smrti Dalibora Dragijevića: Bio je osumnjičen da je s bratom sakrio tijelo malene Danke Pronađena nestala 48-godišnjakinja Uspješna potraga Pronađena nestala žena iz Međimurja: Prevezena je u bolnicu

>>Pastir upao u jamu, tražilo ga 30-ak spašavatelja!

U tijeku je spuštanje izgubljenih rumunjskih turista u dolinu.

Inače na istom području gdje se danas izgubio rumunjski bračni par prošlog tjedna odvijala se velika potraga HGSS-a za nestalim smrtno stradalim češkim turistom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene