Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slomila kuk

UKUĆANI NISU USPJELI - HGSS-ovci iz kuće iznosili osobu tešku 250 kilograma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otežavajuća okolnost bila je činjenica da se radi o nepokretnoj osobi koja je bila pod jakim bolovima.

Pripadnici zadarske stanice HGSS-a u subotu su, putem centra 112, zaprimili poziv za pomoć u transportu osobe čija težina prelazi 250 kilograma iz obiteljske kuće do vozila saniteta, kao i pri predaji osobe u biogradsku bolnicu izvijestio je HGSS na svojim stranicama.

Pročitajte i ovo Ilustracija udario ih autom Uhićen nasilnik iz Dalmacije: Prijetio smrću 29-godišnjakinji, slao joj uzemirujuće poruke, a onda je izgubio kontrolu Teška nesreća kod Ludbrega Ozlijeđene dvije osobe FOTO Teška nesreća kod Ludbrega: Sletjeli automobilom s mosta i udarili u drvo, izvlačili ih vatrogasci

'Ukućani su nakon dva bezuspješna pokušaja organiziranja izvlačenja odlučili pozvati u pomoć HGSS. Otežavajuća okolnost je bila što je osoba bila nepokretna i pod jakim bolovima, zbog čega joj je trebao bolnički pregled i možebitni tretman, a naknadnom provjerom kod nadležnog liječnika utvrđen je prijelom kuka', javlja GSS.

Dodali su kako su izvlačenje i transport protekli bez problema i uspješno, a u njima je sudjelovalo šest spašavatelja iz zadarske stanice.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene