Obavijesti Video Pretražite Navigacija
200 radnika na terenu

HEP: Više od 75 posto Gorskoga kotara ima struju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 200 montera iz cijele Hrvatske sa svom potrebnom mehanizacijom i u subotu će cijeli dan raditi na podizanju mreže.

U Gorskome kotaru trenutačno 24 posto građana još nema struje zbog posljedica štete koju su jaki led i snijeg nanijeli elektroopskrbnom sustavu, a ekipe Hrvatske elektroprivrede (HEP) kontinuirano rade na otklanjanju kvarova, pa će od danas struju dobiti svi industrijski pogoni osim Drvenjače Fužine, koja će na mrežu biti priključena do kraja idućega tjedna.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Slika nije dostupna Naporan rad Više od 80 posto Gorskoga kotara opskrbljeno električnom energijom

HEP o stanju u Gorskom kotaru: Šteta je minimalno 50 milijuna kuna

Od ukupno 16.154 kupca jutros su još uvijek bez opskrbe električnom energijom 3822 ili 24 posto, a oko 11 posto potrošača odnosno njih 1713 struju dobivaju iz agregata, navodi HEP u priopćenju.

HEP ističe da radnici Elektroprimorja, potpomognuti monterskim ekipama iz Elektre Zagreb, Elektrolike, Elektre Karlovac, Bjelovar, Sisak, Križ, Pula, Slavonski Brod i Zadar ulažu napor da otklone kvarove.

Više od 200 montera iz cijele Hrvatske sa svom potrebnom mehanizacijom i danas će cijeli dan raditi na podizanju mreže, poručuju iz HEP-a. (Hina)

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene