Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Hebrang za godišnji planira potrošiti 40.000 kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prosječni hrvatski godišnji odmor traje 23 dana. Toliko će trajati i većini političara, i vladajućih i oporbenih. No, njihov ljetni trošak daleko je iznad hrvatskog prosjeka. Istražili smo gdje i za koliko novca ljetuju oni koji odlučuju o sudbinama građana.

U Petrčanima kod Zadra nalazi se ljetna rezidencija Vladimira Šeksa. Umjesto stare kuće niknulo je novo kameno zdanje s bazenom. Ljetovanje u vlastitoj kući, pojašnjava Šeks, najjeftinije je.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Od šanka do podija Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari Kako političari koriste službene kartice - 6 Bez pardona Političari jeli, pili i organizirali svadbe sve na naš račun: Pogledajte koliko je tko potrošio

U Petrčane će svratiti i Radimir Čačić, i to u kuću svojih roditelja. Odmarat će se i u Cavtatu, Kranjskoj Gori, ali i raskošnije - sa suprugom na brodu. Rekao nam je kako će najvjerojatnije, kad se sve zbroji, potrošiti oko 2,5 tisuće eura.

Plovit će i Andrija Hebrang. Veći brod i više ljudi, pojašnjava, recept je dobrog odmora. 

'Očekujem da ćemo potrošiti naša jednomjesečna primanja uvećana za 50 do 60 posto', rekao je Hebrang.

S obzirom da obitelj Hebrang mjesečno prima oko 30 tisuća kuna, godišnji odmor im neće proći s manje od 40.000 kuna.

Ljetovanjem u vlastitoj nekretnini Željka Antunović štedjet će za vrhunac odmora kad planira otići u Ameriku 'pokušati doživjeti demokratsku stranku i njihova kandidata Obamu'.

Njezin stranački šef Zoran Milanović taji gdje će na odmor. Dosad je ljetovao u obiteljskoj kući u Šilu na otoku Krku. 

SDP-ova Milanka Opačić nema svoju nekretninu, ne kani puno potrošiti i još je u dvojbi hoće li ići u hotel ili kod prijateljica. 

Ivan Jarnjak već 20 godina ljetuje u kućici. 

HSS-ova Marijana Petir more će ove godine vidjeti tek vikendima, ali nije joj žao jer na tjedan dana ide na hodočašće u Svetu zemlju. Rekla nam je kako je platila 800 eura avion i polupansion i tome se jako veseli.

Vladini dužnosnici odmarat će se dva tjedna u osmom mjesecu, jednako kao i premijer. Raštrkat će se od Istre do Dubrovnika. Predsjednik Mesić po običaju će na Hvar. Termin će ovisiti o odlasku na Olimpijske igre.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene