Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt Đure Brodarca

Hebrang u knjizi žalosti: Tvoja smrt pokazuje da država ide pogrešnim putem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Današnji istup HDSSB-ovaca u Saboru Vladimir Šeks vidi kao djelo patološki opsjednute bande.

'Radi se o bandi četvorice koji su perfidno iskoristili Sabor koji je hram demokracije. To je jedno zlo, jedna mržnja koja proističe iz patološke opsjednutosti', uvjeren je Šeks.

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks (Foto: Dnevnik.hr) PLENKOVIĆ SE HVALIO Žestoka paljba po oporbi: "Sve mračne sile u Hrvatskoj su se okupile da sruše HDZ" Branimir Glavaš - 1 Prijavio ga Vladimir Šeks Glavaš u policiji zbog prijetnji, uputio i žestoku poruku Šeksu

No, Davorko Vidović iz SDP-a smatra kako se stvari oko slučaja Brodarac nisu trebale ovako odvijati. 'Mislim da se nije smjelo dozvoliti zbog svega što je on radio da se to na ovako ružan način zloupotrebljava. Ogorčen sam zbog toga', kazao je Vidović.

Knjiga žalosti odmah je postavljena na saborskom hodniku. Andrija Hebrang u nju je upisao 'Tragedija je hrvatske države da ti, branitelj, general i junak Domovinskog rata, bolestan ulaziš u hrvatski zatvor s lisicama na rukama. Tvoja smrt pokazuje da ova zemlja, koju smo zajedno stvarali, ide pogrešnim putem. Tvoje ime u srcima svih domoljuba ostaje neokaljano! Hvala ti, neka ti je laka hrvatska zemlja kojoj si sve dao, a ona ti se nije odužila'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene