Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

O aferi Fimi medija

Hebrang: Svakome u HDZ-u jasno je da stranka nije imala crni novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrija Hebrang misli da početak suđenja za aferu Fimi medija neće utjecati na izbore za predsjednika HDZ-a.

'Potpuno je jasno svakom tko je u HDZ-u, da HDZ kao stranka nikada nije imala crni novac, niti koristi od pokradenog novca i bilo kakva saznanja o tome', rekao je Andrija Hebrang.

Pročitajte i ovo Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće Gordan Jandroković ON ZNA KAKO POLITIČKI PREŽIVJETI Tko je Gordan Jandroković? Stajao je uz bok svim predsjednicima HDZ-a, a Milanoviću je odgovorio fotografijom u kupaćima

Dodao je kako je na onima koji optužuju da prikupe dokaze, a u HDZ-u su sigurni da se mogu obraniti. Hebrang je rekao kako će i članovi predsjedništva HDZ-a naći na klupi za svjedoke u suđenju za Fimi mediju.

>> Pratite UŽIVO na Dnevnik.hr: Počelo suđenje za majku svih afera

'Članovi predsjedništva će svjedočiti jer su tako preporuči odvjetnici, što je i logično. Mi u Predsjedništvo najbolje znamo na koji smo način vodili kampanju i otkuda smo dobivali novac. Mi smo autentični svjedoci. Svatko u suđenju ima pravo reći svoje', zaključio je Hebrang.

Gordan Jandroković rekao je kako se nada da suđenje za Fimi mediju neće utjecati na unutarstranačke izbore. 'Nadam se da će na izborima biti važno tko je kakav kandidat i tko ima kakav program', rekao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene