Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To mu je veliki hendikep'

Hebrang o Vidoševiću: Nesreća ne smije biti predmet ruganja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komentirajući danas u Slavonskom Bordu privremen prekid kampanje kandidata Nadana Vidoševića zbog zdravstvenih razloga, predsjednički kandidat HDZ-a Andrija Hebang je istaknuo kako nesreća koja je nekog snašla ne smije biti ni predmet ruganja, ni predmet političke zlouporabe.

'Gospodinu Vidoševiću iskreno želim brzo ozdravljenje jer za političara je gubitak dobra glasa u doslovnu smislu velik hendikep', rekao je Hebrang danas u Slavonskome Brodu gdje je nastavio pretkampanju za predsjedničke izbore. U prenesenu smislu svi gubimo svoj dobar glas s vremena na vrijeme. Mislim kako to nije razlog za povlačenje. Vjerujem kako se dobrim intenzivnim liječenjem njegovih glasnica može postići takva razina funkcije da on može završiti predsjedničku kampanju, rekao je Hebrang.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV Vidošević: Dobio sam veći stan sukladno mojoj poziciji Slika nije dostupna 'Zbog iznimnih zasluga' Vidošević dobio stan od MORH-a te ga prodao za 1,6 milijuna kuna

>> Nadan Vidošević uspješno operiran

Ocijenio je kako predsjednik države mora prednjačiti u idejama te inicirati i predlagati velike reforme za koje treba konsenzus ljevice i desnice. 'Svojim autoritetom predsjednik može i mora potaknuti takav konsenzus jer bez konsenzusa velikih reforma u kratko vrijeme neće biti',rekao je.

Slogan 'Za europsku i ponosnu Hrvatsku'

U kampanji, kaže, neće samo kritizirati jer misli da budući predsjednik ne smije svoj autoritet temeljiti samo na kritikama, nego da mora konstruktivno predlagati rješenja. Hrvatska mora dosegnuti europske standarde, a to znači raditi puno i pripremati velike reforme. Zato je slogan moje kampanje 'Za europsku i ponosnu Hrvatsku', rekao je Hebrang.

>> Vidošević na operaciju u podne, vraća se za dva tjedna

Hebrang je komentirao i optužbe lokalnoga SDP-a da je HDZ 'kupnjom mandata' s partnerima ponovno osigurao većinu u brodsko-posavskoj županijskoj skupštini.

Ako je bila politička, trgovina je sastavni dio političkog života i borbe. Ja se protivim nepoštenoj trgovini, t.j. kad se politika miješa s gospodarstvom i nekakvim materijalnim dobitima. Ovdje toga nije bilo i mislim kako je to poštena politička borba u kojoj netko dobiva, a netko gubi, zaključio je Hebrang.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene