Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ daje 90 posto

Hebrang će za kampanju izdvojiti 4 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ov predsjednički kandidat Andrija Hebrang izjavio je danas da u kampanji namjerava potrošiti oko četiri milijuna kuna te da će veliku većinu troškova pokriti stranka.

'Predračun kampanje je oko četiri milijuna kuna, od čega će 90 posto biti sredstva stranke, a 10 posto donacije', rekao je Hebrang na štandu na središnjem zagrebačkom trgu, na kojem je danas počeo prikupljati potpise potpore svojoj kandidaturi. Hebrang je kazao i kako do sada još nije bilo donacija za njegovu predsjedničku kampanju. Izvijestio je i da u pretkampanji ne računa na troškove, nego da će se osloniti na volontere. U tom će razdoblju obilaziti županije, dati intervjue lokalnim medijima i održati konferencije za novinare.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Okrugli stol Pusić: Nakon godina u HGK-u Vidošević glumi Tarzana Slika nije dostupna Utrka za predsjednika Josipović vodi, žene bi glasale za Vesnu Pusić

>> Hebrang: 'Lijevo trčeći' mediji iskrivljuju moje riječi

Troškove u kampanji podijelit će na troškove televizijskih i radijskih spotova, novinskih reklama i plakata. Hebrang namjerava u deset dana kampanje obići cijelu državu i nastupiti ukupno 150 puta. Neke skupove pratit će i glazbenici, no još nije dogovoreno tko će pjevati. 'Pregovaramo s 14 pjevača i grupa, a odabrat ćemo tri ili četiri izvođača', rekao je Hebrang. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene