Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštro priopćenje

HDZ: U SDP-u još uvijek duboko ukorijenjeni recidivi totalitarizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HDZ-a su u utorak istaknuli kako su zaprepašten činjenicom da SDP, kao socijaldemokratska stranka u 21. stoljeću i u državi koja je članica EU, može tvrditi da je za državu odgovoran jedan čovjek, upozorivši kako to pokazuje da su u SDP-u još uvijek duboko ukorijenjeni recidivi totalitarizma.

"Takav stav pokazuje da su u SDP-u još uvijek duboko ukorijenjeni recidivi totalitarizma, u kojima se vođa Partije tretira kao osoba koja sve vodi i svime upravlja", ocijenio je HDZ u priopćenju, kojim je reagirao na SDP-ova stajališta glede predizbornih sučeljavanja.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

Ističu da će se HDZ zalagat za demokratsko društvo, u kome jedan čovjek neće sve voditi, svime upravljati, kojim će upravljati stručna Vlada, a čiji premijer neće birati ministre koji će o svojim resorima znati manje od njega samoga, kako bi on uvijek bio najpametniji.

'Izgledalo je kao da će HDZ pobijediti, sada očekujem neizvjesnu utrku u 'foto finišu''

"Nakon ovakvog stava SDP-a ne čudi zašto Vlada na odlasku još uvijek nema program, a premijer na odlasku izbjegava sučeljavanje timova i programa", stoji u priopćenju HDZ-a.

SDP je u ponedjeljak objavio priopćenje o sučeljavanju tijekom kampanje u kome, između ostalog, navodi kako je jedan čovjek odgovoran za državu i javnost treba vidjeti daje li mu za to povjerenje, dok iz HDZ-a naglašavaju da se na parlamentarnim izborima trebaju sučeljavati programi stranaka i timovi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene