Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemaju komentara

HDZ šuti o napadu na glasnogovornika Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HDZ-a danas ni riječi o napadu na glasnogovornika Vlade.

Iako je predsjedništvo stranke od jutra imalo sastanak, bivši i sadašnji ministri, kao i premijerka na sva su se pitanja oglušili.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Milanka Opačić o optužbama Vlade 'Pavić govori ono što Kosor misli i želi da kaže' Slika nije dostupna 'Govor mržnje i prijetnje' Đakić: Organizatori prosvjeda branitelje su stavili na stup srama

Kratak komentar dao je tek predsjednik HVIDRA-e, Josip Đakić.
'To je nedopustivo, protuzakonito po meni, čak uvredljivo. Ja bih osobno tužio svakog zbog uvreda i svega onog što su nanijeli', rekao je Đakić.

>> Josipović osudio vijeđanje premijerke na prosvjedima

'Ja sam dao neku večer komentar. Sad ništa', ogradio se HDZ-ovac Ivan Jarnjak.

Na komentare da je ubilački bijes prosvjednika potaknuo vrh SDP-a, oporba odgovara. 'Vladimira Šeksa, Jadranku Kosor i HDZ ne interesiraju problemi hrvatskih građana. Njih interesira jedina stvar, a to je golo političko preživljavanje i samim time ne biraju riječi niti sredstva da se održe na vlasti', rekao je SDP-ovac Igor Dragovan.

Val nezadovoljstva, tisuće ljudi na burzi, isto toliko na ulicama. U ovakvoj situaciji Hrvatska se još nikad nije našla, a vlast, ali i oporba, još manje su se snašli.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene