Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraživanje Dnevnika Nove TV

HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra: "Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva"

Crobarometar 25.03.2024. - 2
Crobarometar 25.03.2024. - 2 Foto: DNEVNIK.hr
HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra.

HDZ je na svojoj Facebook stranici na rezultate Crobarometra, istraživanja Dnevnika Nove TV.

"U samo osam dana Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva. Sa sobom je povukao i nesretni SDP. U tome kratkom razdoblju kršitelju Ustava pao je rejting za čak 8,5 posto. U prosjeku je – 'zahvaljujući' svom primitivizmu i bezakonju – dnevno gubio po postotni bod. Istodobno je potpora premijeru Andrej Plenković porasla za 1,7 posto. Ukupno je to 10,2 posto!", stoji u objavi HDZ-a.

  Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Hrvatski građani, dodaju iz spomenute stranke, "bježe glavom bez obzira od općeg kaosa i recesije koje Milanović želi proizvesti"

"S druge strane, vide da su Plenković i HDZ jamstvo daljnjeg rasta i razvoja zemlje, jamstvo stabilnosti, sigurnosti i nastavka povećavanja plaća, zaposlenosti i BDP-a. U posrnuloj, (samo)osramoćenoj partiji, svedenoj na fusnotu između dviju salvi Milanovićevih psovki, hvataju se za glavu. Prema istraživanju Dnevnika Nove TV, u malo više od tjedan dana izgubili su 3,2 posto, dok je HDZ skočio za 2,5 posto. U prijevodu: povećali smo prednost nad SDP-om s 4,7 na 10,4 posto! A to je tek početak", zaključuje se u objavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene