Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"PREDIZBORNA PODMETANJA"

HDZ reagirao: Odbacujemo sve lažne optužbe Petrova i Runtića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je priopćenjem reagirao na optužbe Hrvoja Runtića o pokušaju potkupljivanja, osuđujući "manipulacije i podmetanja u predizborne svrhe".

"Hrvatska demokratska zajednica najodlučnije odbacuje sve lažne optužbe Bože Petrova i Hrvoja Runtića. Tražimo da nadležne institucije što prije utvrde sve činjenice vezane za događaj na koji se pozivaju", kaže se u priopćenju HDZ-a, kojima su reagirali na optužbe o pokušaju potkupljivanja Hrvoja Runtića.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu"

"Nakon uvreda i kleveta na niz naših dužnosnika te u nedostatku bilo kakvih argumenata i dokaza, današnje objede na račun HDZ-a samo su nastavak prljave kampanje koju vodi Most. HDZ najoštrije osuđuje ovakve manipulacije i podmetanja u predizborne svrhe", kaže se u priopćenju HDZ-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene