Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuduz odgovorio Šišljagiću

HDZ prozvao HDSSB za predizborno politikantstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik osječkog HDZ-a Tugomir Kuduz odgovorio je predsjedniku HDSSB-a Vladimiru Šišljagiću na njegove današnje izjave vezane za proslavu Oluje i poruke upućene premijerki Kosor da bi njegove poruke 'bile smiješne da nisu tužne' te prozvao HDSSB za predizborno politikantstvo.

Kuduz je na konferenciji za novinare rekao kako je 'Oluja' najsvjetliji događaj u hrvatskoj povijesti, te da HDZ ne čude takve izjave, korištene kao predizborno politikantstvo 'predsjednika HDSSB-a Šišljagića, kojega zabrinjava sve veća popularnost HDZ-a i Jadranke Kosor'. Poručio je HDSSB-ovcima da se 'malo smire i čekaju predstojeće izbore, kada će sve biti jasnije', dodavši 'mi idemo dalje'. O licemjerju HDSSB-a kada je riječ o navodnoj brizi za branitelje, između ostalog govori i činjenica da nisu podržali prijedlog u Saboru da branitelji budu ustavna kategorija.

'Predlažem predsjedniku HDSSB-a da bi bilo bolje da više povede brige o razvojnim projektima u Osijeku i Županiji, no brzo će doći izbori i sve će biti vidljivo pa i to kako se novac poreznih obveznika troši na putovanja po svoje mišljenje u drugu državu', kazao je Kuduz. Vezano za predsjednika Josipovića, kojega je također danas prozvao HDSSB zbog držanja na proslavi Oluje u Kninu, Kuduz je rekao da HDZ 'Josipovićevo ponašanje ne čudi', te da se od njega 'ništa drugo nije ni moglo očekivati'.

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić na današnjoj je konferenciji za novinare prozvao premijerku Kosor i državnu vlast da su proslavu Oluje iskoristili za jeftine predizborne poene. Rekao je između ostalog da je premijerka krivo shvatila pljesak na spominjanje imena generala Gotovine i Markača, jer da pljesak nije bio upućen njoj nego njima i svim braniteljima i ostalim optuženim ili osuđenim generalima. Optužio je između ostalog premijerku i HDZ da se koriste onim ljudima koje su proganjali i zatvarali, te da su šutili kada su u Haagu Oluju prozvali zločinačkom organizacijom. (Hina)

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...'' Slika nije dostupna 'Da' mladih političara FOTO 500 uzvanika na vjenčanju HDSSB-ovog Salapića!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene