Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandalozan odnos prema medijima

Novinarima zabranili snimanje Središnjeg odbora HDZ-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjednici Središnjeg odbora HDZ-a premijerka Kosor je održala još jedan predizborni govor.

Nevjerojatno je da medijima nije bilo dopušteno snimati sjednicu Središnjeg odbora nego im je samo podijelljen DVD sa snimkom. Ova metoda ne djeluje nimalo demokratski u situaciji kada se premijerka hvali da uvodi zemlju u EU.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

Premijerka Kosor je ponovno spominjala dr. Franju Tuđmana i njegove zasluge te je ponovila poznatu izrelu 'Sve za Hrvatsku, Hrvatsku nizašto'. Od oporbe je zatražila da prihvate ustavne promjene o braniteljima, osobito oni koji su branitelje uspoređivali sa cijenama benzina.

HDZ je danas na sjednici Središnjeg odbora HDZ-a primio 10 novih članova a najvišu funkciju među njima trenutno obnaša ministar obrane Davor Božinović.

Člansku iskaznicu HDZ-a su primili i Ivana Mrkonjić, državna tajnica u ministarstvu obrazovanja, Andreja Plenković, državna tajnica u Ministarstvu vanjskih poslova, Robert Markt, glavni državni inspektor, Jadranka Sertić, prof. Medicinskog fakulteta, Elza Parlov, ravnateljica Caritasovog doma, Vjekoslav Radeljić, kardiolog, Jurje Murgić. Članstvom u HDZ-u od danas se mogu pohvaliti i Luka Balvan, kantautor duhovne glazbe i Sanda Livija Maduna, svjetska prvakinja u taekwondou.

Premijerka Kosor je kazala kako je to tim za pobjedu na izborima 2011. Ministar Božinović, ujedno i novi član, premijerku je pohvalio jer se suočila s teškim problemima i odlukama kada je ušla u Vladu.

Središnji odbor HDZ-a počeo je himnom i minutom šutnje, nakon čega je uslijedila dodjela članskih iskaznica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene