Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koalicijska lista HDZ-HSLS

Iz HDZ-a tvrde da su predstavili konkretne mjere na zadovoljstvo svih Karlovčana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ovi kandidati za gradonačelnika Karlovca i njegove zamjenike Damir Mandić, Andreja Navijalić i Ivan Mrzljak u srijedu su poručili kako su oni i predstavnici koalicijske liste HDZ-HSLS za Gradsko vijeće tijekom izborne kampanje biračima predstavili ideje s konkretnim mjerama u svim područjima, uvjereni da će njihova realizacija biti na zadovoljstvo svih u gradu.

"Sve mjere koje smo predvidjeli realne su, posebno kroz suradnju s Karlovačkom županijom, i vjerujem da će njihova realizacija biti na zadovoljstvo svih", rekao je Damir Mandić te kao svoj prvi potez bude li izabran za gradonačelnika najavio poziv svim protukandidatima na kavu odmah po proglašenju službenih izbornih rezultata.

Pročitajte i ovo Umirovljenik - 3 Ima i zadovoljnih Vladine mjere pomoći - predizborni trik ili? "To je super, za otići na jednu kavu" Paket Vladinih mjera - 4 I mirovine dio mjera Vlada će odigrati posljednju kartu uoči raspuštanja Sabora: Evo što će biti s računima za plin i struju te cijenama proizvoda

"Želim da sjednemo i prokomentiramo neke stvari, jer očito je da nam se u programima neke želje poklapaju. Razlikujemo se u onome 'kako' i želim da na dobro grada surađujemo sa svima. Znam da i izvan HDZ-a postoje ljudi koji vole ovaj grad, koji mu svojim radom mogu dati dodanu vrijednost, te u tom kontekstu najavljujem da ću kao gradonačelnik inzistirati da se oko strateških stvari postiže konsenzus", kazao je.

Karlovčanima je obećao da će kao gradonačelnik ustrajati da sva zapošljavanja u gradskoj upravi i tvrtkama budu dostupna javnosti, jamči im da će otvorenost i transparentnost riješiti mnoge upitnike u gradu, "pa neka se vidi kako stvari stoje, je li to pitanje klijentelizma, nepotizma ili čega takvoga, ili idemo putem otvorenosti i stručnosti".

"Našoj karlovačkoj pristojnosti treba dodati veću dozu rezolutnosti, jer nam se čini da ono što tražimo, Karlovcu i pripada. Vjerujem da ćemo završiti i obranu od poplave i prometni gradski prsten, znači kružni tok u Logorištu i brzu cestu od Mostanja do Cerovca", istaknuo je Mandić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene