Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turističko vijeće

HDZ-ovci napali vladajuće zbog loše turističke sezone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gari Capelli iz Splita je apelirao na neodrživost PDV-a za vlasnike stranih autobusa od 25 posto.

HDZ je napao vladajuće zbog loše turističke sezone. Čelnik Odbora za turizam Gari Capelli iz Splita je apelirao na neodrživost PDV-a za vlasnike stranih autobusa od 25 posto usporedivši to s nekim zemljama u Europskoj uniji gdje tog poreza nema.

Pročitajte i ovo Crobarometar 25.03.2024. - 2 Istraživanje Dnevnika Nove TV HDZ se oglasio o rezultatima Crobarometra: "Milanović se utopio u vlastitoj rijeci balkanštine i prostaštva" Damir Habijan, HDZ HDZ priprema liste Habijan: "Ne vidim zašto bi bilo nezadovoljnih, ne razumijem što točno mislite..."

FOTO Turiste šokiralo smeće na Pelješcu: 'Propala sam u zemlju od srama'

Poručio je i kako će zbog toga Hrvatska ostati bez 400 milijuna kuna. Osvrnuo se i na plan Croatia 365 optuživši vladajuće da je takvo rješenje ukradeno od Grčke i Malte.

'Malo smo ukrali slogan kojeg koristi puno zemalja jer ako prolaze tamo, proći će kroz nas. I Croatia 365 ili skraćeno PPS pred i pod sezona, dakle sufinanciranje. E sad vi meni recite - predsezona je završila odavno. Financiranja nije bilo jer je to počelo u lipnju, a podsezona je davno trebala biti zaključena', rekao je.

Zlatko Ževrnja je prozvao Ministarstvo turizma zbog Vijeća Hrvatske turističke zajednice u kojem je od 13 članova njih čak pet iz Istre.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene