Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedice Martinja

I HDZ-ov načelnik iz okolice Varaždina skrivio nesreću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je varaždinski HDZ pozivao na ostavku HNS-ovca Gorana Habuša zbog prometne nesreće koju je skrivio, lokalni portal objavio je kako prometne nesreće nisu strane ni članovima HDZ-a.

Kruno Jurgec, HDZ-ov  načelnik općine Donja Voća, prema pisanju varazdinske-vijesti.hr, u noći Martinja u alkoholiziranome stanju skrivio je prometnu nesreću u kojoj je razbio osobni automobil i napravio štetu od 20 tisuća eura.

Pročitajte i ovo Branko Tunić Kazna od osam godina HDZ-ovac koji je zalijepio člansku iskaznicu na čelo osuđen za ratni zločin Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"

Navodno je nakon nesreće nazvao kolegicu da preuzme odgovornost za vožnju, kako ne bi morao odgovarati te također, piše portal, kako bi naplatio štetu od kasko osiguranja. Jurgec je kazao da je to potpuna laž i da on s time nema veze.

Glasnogovornik PU varaždinske Planinc Igor, za Dnevnik.hr kazao je kako se te noći dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, ali da zbog provođenja istražnih radnji ne može reći tko je u neseći sudjelovao niti okolnosti u kojoj se ona dogodila.

>> Habuš: Varaždin je u prevelikim problemima da dam ostavku

HDZ je oštro reagirao na prometnu nesreću koju je uzrokovao Goran Habuš, gradonačelnik Varaždina, odmah ga pozvavši na ostavku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene