Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ u Splitu

'Nova vlast zna samo dizati poreze, a mediji rade za njih'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodstvo HDZ-a kritizira vlast i medije. Ističu kako nova vlast zna samo dizati poreze.

Danas je u Splitu obilježena obljetnica gradskog HDZ-a, a tom prigodom okupljenima su se obratili šefica HDZ-a Jadranka Kosor, šef splitskog HDZ-a Duje Marasović te župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader. Svi redom su se okomili na prve poteze nove Vlade te medije u zemlji.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Marasović se u govoru obrušio na sadašnju Vladu i medije, istaknuvši kako nova vlast ne zna ništa drugo nego dizati poreze. Medije je optužio da rade za aktualnu vlast.

Župan Sanader još je jednom naglasio kako je Kosor HDZ preuzela u teškim vremenima, kao i bivšu Vladu, a za medije je rekao kako pokušavaju insinuirati da se HDZ kao stranka raspada. 'Svađe unutar HDZ-a neće biti', poručio je Sanader. Dodao je i kako je za tu stranku najvažnije jedinstvo.

Predsjednica stranke Kosor rekla je okupljenima kako se stranka od 4. prosinca priprema za nadolazeće stranačke, lokalne i nove parlamentarne izbore. 'HDZ nije jak koliko je jako njegovo vodstvo, već članstvo', poručila je Kosor.

'Kukuriku koalicija nije imala predizborni program, ili ga je dobro skrivala', zaključila je Kosor, kritizirajući aktualnu vlast, a da pokaže kako novu Vladu ne kritizira samo HDZ, Kosor je prisutne podsjetila i na kritiku nove porezne politike od strane IDS-ovog Damira Kajina. Kosor je isto tako kritizirala i najavu za poništenje Zakona o ništetnosti te najavu objave registra branitelja, što smatra protuzakonitom objavom osobnih podataka.

Na skupu su se vedri i nasmiješeni pojavili i Darko Milinović, Božidar Kalmeta te Branko Bačić. Odbili su davati komentare o stanju u HDZ-u.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene