Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kajin o stanju u zemlji

'HDZ kao da želi da se poslije njih dogodi potop'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Damir Kajin rekao je da sljedeća turistička sezona zemlju mora spasiti od bankrota te kako je treba 'odraditi na plažama, u hotelima i trgovinama, a ne na uličnim prosvjedima'.

'Kada bi vlada umjesto u studenom raspisala izbore ranije, naprimjer u lipnju, pokazala bi odgovornost prema Hrvatskoj', rekao je Kajin, koji je iduće parlamentarne izbore nazvao 'prosvjedom svih prosvjeda'. Po njegovim riječima, svaka će promjena donijeti uspješniju, bolju, pošteniju i vjerodostojniju vlast, ali do te vlasti, smatra on, treba doći na izborima.

'Hrvatska ima i previše anarhije s ovom vladom, ali Hrvatskoj ne treba revolucija jer dan nakon nje slijedi čišćenje ulica, vraćanje povjerenja, jednom riječju stabilizacija', ustvrdio je Kajin, dodajući kako odgađanjem izbora u vladajućoj stranci kupuju vlastitu budućnost.

Pročitajte i ovo Radnici Nedostaje radnika Tko će odraditi sezonu? "Jedan ugostitelj me zove - brate, imaš li koga, daj spašavaj!" Slika nije dostupna Pozvao ga na odgovornost Kajin traži Miletićevu ostavku zbog stanja u Uljaniku: "Pula i Istra nisu spremni za ovaj socijalni udar"

>> Kajin: Hrvatska sve veći talac HDZ-a

Istaknuo je da je 'šokiran riječima premijerke Kosor' kojima priznaje da je stanje u zemlji gore od onoga kako ga iznose mediji te da više nema novca za mirovine. Dodao je kako smatra nepojmljivim da je premijerka svjesna da je zemlja 'dovedena do dna i da zna da sa svojim ljudima neće uspjeti promijeniti to stanje', ali, dodao je, 'ekipa se s vlasti ne da'.

'To je neodgovorno i ravno izdaji naroda. Kao da žele da se poslije njih dogodi potop', poručio je Kajin, dodajući kako su se 'i arapski vlastodršci makli, no HDZ neće'.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene