Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani doniraju novac da odu

HDZ i SDP dobili škrabice za 'otpremnine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije najveće političke stranke HDZ i SDP dobile su škrabice s otpremninom koju su prikupili hrvatski građani. Riječ je o novčanim prilozima koje su građani donirali da vladajući odu s vlasti, a SDP se nikada više ne vrati na vlast.

Škrabice s novcem najprije je u središnjicu HDZ-a predao koordinator akcije Zlatko Klarić, a nakon toga svoju su otpremninu dobili i predstavnici SDP-a. 'Ovo su građani dali dobrovoljne priloge onoliko koliko su oni davali njima svih ovih godina. Znamo da 70 posto ljudi, naročito umirovljenika živi na rubu gladi, ali vjerujte mi, davali su i zadnju lipu da ovi ovdje odu s vlasti, a ovi drugi nikad više ne dođu jer znamo kako nam je bilo za njihove vladavine', kazao je Klarić.
 

Pročitajte i ovo Radnice Orljave - 3 Zaboravljene Pola godine od stečaja radnice Orljave bezuspješno traže pomoć: ''Morat će otvoriti pučku kuhinju, bit će nas puno'' Slika nije dostupna NAKON SMJENE VLASTI Jednom direktor, uvijek direktor: Više nije šef Čistoće, ali građani bi ga trebali plaćati - kao da jest

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene