Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Opasna i strašna izjava'

HDZ i HSP osudili izjave Šundova da Kerumovi politički protivnici pale Marjan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnici splitskoga HDZ-a i HSP-a danas su u odvojeno oštro osudili jučerašnju izjavu dogradonačelnika Jure Šundova da politički protivnici gradonačelnika Željka Keruma podmeću požar na Marjanu kako bi mu napakostili.

'Nitko od političkih Kerumovih protivnika neće paliti Marjan, a to što je rekao Šundov gotovo je izvan zdravog razuma i nije u skladu s normalnim razmišljanjima', izjavio je danas za Radio Split predsjednik splitskoga HDZ-a Dujomir Marasović.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja - 2 Pjesme i slogani Grmoja o sloganu Mosta koji je isti kao i Vučićev: "Imamo možda samo jednu poveznicu" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

Po njegovoj ocjeni, izjava Šundova je 'na tragu intelektualnih potencijala piromana' te, kako je rekao, 'predstavlja jednu od gluposti koje Kerumov propagandistički stožer baca u eter i splitsku javnost, naročito posljednjih mjeseci'.

Predsjednik splitskoga HSP-a Hrvoje Tomasović ocijenio je izjavu dogradonačelnika Jure Šundova 'krajnje opasnom i strašnom'.

Na izjavu Šundova da Marjan navodno pale Kerumovi politički protivnici, Tomasović je zaključio kako Kerum vjerojatno smatra da ga on pali jer je, dodao je, po Kerumovu shvaćanju, 'njegov jedini politički protivnik, a svi su mu drugi konzultanti, suradnici i koalicijski partneri'. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene