Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Različite motivacije

HDSSB: Želimo Hrvatsku podijeljenu na 5 regija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDSSB ponovno je u Saboru otvorio pitanje podjele Hrvatske na 5 regija.

Za podjelu Hrvatske na pet regija zalažu se u HDSSB-u. Da bi se to dogodilo, potrebno je promijeniti Ustav, a upravo je ta stranka u prosincu tražila odgodu promjena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna O nacrtu izmjene Ustava Josipović: Mislim da je dobro spustiti tenzije i racionalno razgovarati o problemima Slika nije dostupna Napeto u Saboru UŽIVO SDP poručio HDZ-u: 'Dvije smo godine čistili vaša groblja'

Sada ponovno otvaraju to pitanje i sutra u Saboru organiziraju okrugli stol za kojim će se naći pripadnici brojnih interesnih skupina.

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić naglasio je kako njegova stranka o tom važnom pitanju želi adekvatnu javnu raspravu, te da će ruku za izmjene dignuti tek kada se sve stvari o kojima se odlučuje iskristaliziraju.

Pusić: 'Našli smo rješenje za postupno smanjenje deficita u tri godine'

Predsjednik Hrvatskih laburista, Dragutin Lesar izjavio je: 'Mi raspravu o ustavnim promjenama vodimo u Saboru, a ne na okruglim stolovima.'

Tomislav Karamarko izjavio je kako ne vjeruje da će se naći zajednički jezik jer je HDZ-ova promjena Ustava sasvim drugačije motivirana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene