Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog uvrede i klevete

Biskupi traže Milanovićevu ISPRIKU!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska biskupska konferencija traži objašnjenje i ispriku od premijera Milanovića zbog uvrede, klevete i narušavanja ugleda.

Biskupi ispriku od premijera Milanovića traže zbog izjave da su 'zločince ovih dvadeset godina štitili Crkva i HDZ'. Radilo se, ističe HBK, o izjavi u kontekstu rasprave o zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije.

>> VIDEO 'Tjerali ste lisicu, istjerat ćete King Konga!'

'Biskupi su informirani i o izjavi koju je predsjednik Vlade Republike Hrvatske dao na sjednici održanoj 26. lipnja 2013. godine, a koju su prenijeli mediji. Naime, u kontekstu rasprave o 'Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske Unije' predsjednik Vlade RH je izjavio da su 'zločince ovih 20 godina štitili Crkva i HDZ'. Biskupi očekuju objašnjenje takvog istupa i traže ispriku zbog uvrede, klevete i narušavanja ugleda', stoji u priopćenju.

Iz Vlade ne žele komentirati zahtjev Hrvatske biskupske konferencije.

Pročitajte i ovo Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti" Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene