458046
458046
458046
458046
458046

HAPPYtoVISIT: Ovo je jedina stranica koju trebate posjetiti ako idete na putovanje

  • , 24.11.2016., 07:32
  • Autor:
  • komentara

HAPPYtoVISIT.com je web-portal specijaliziran za destinacijske usluge za vrijeme boravka turista, s naglaskom na izlete, transfere, najam vodiča, prodaju ulaznica i raznih drugih aktivnosti.

 
 
 
 
Ekipa stranice HAPPYtoVISIT (Foto: HAPPYtoVISIT)
Ekipa stranice HAPPYtoVISIT (Foto: HAPPYtoVISIT)

Zagreb Connect u suradnji s Hrvatskom mrežom poslovnih anđela CRANE postaje dio najveće europske konferencije poslovnih anđela EBAN Winter University 2016. koja se 29. i 30. studenog po prvi puta održava u Hrvatskoj.

Konferencija donosi pregled najnovijih trendova na domaćoj i inozemnoj start up sceni koje će prezentirati ugledni poduzetnici i poslovni anđeli te brojni stručnjaci iz industrije visokih tehnologija. Zagreb Connect pitch natjecanje omogućuje najboljim timovima predstavljanje poslovnim anđelima i investitorima, a Dnevnik.hr predstavit će timove iz Hrvatske.

NOVA TV medijski je partner najveće konferencije poslovnih anđela u Europi - EBAN Winter University 2016. koja se 29. i 30. studenog održava u Zagrebu.

Među dvadeset finalista Zagreb Connecta nalazi se i hrvatski startup HAPPYtoVISIT koji pruža veliki broj turističkih usluga (izleti, transferi, najam vodiča, prodaja ulaznica itd.), a nakon što su ove godine postali najveći portal u svojoj kategoriji u Hrvatskoj, sada se okreću inozemnom tržištu te trenutno u ponudi imaju više od tri tisuće izleta, najviše u Europi.

Sam projekt nastao je unutar turističke agencije, nakon čega je uslijedio razvoj aplikacije za organizaciju izleta, da bi s vremenom taj sustav ponudili i drugim agencijama koje su ga počele koristiti tako da su ponudu svih korisnika ujedinili u jedinstveni portal HAPPYtoVISIT. Na projektu trenutno radi šest osoba s turističkim i informatičkim znanjima, a iz kompanije napominju kako je svim dosadašnjim uspjesima pridonijela i činjenica što su kao mali tim veoma 'prilagodljivi i okretni'.

Izvršni direktor kompanije Nikola Pivčević u razgovoru za Dnevnik.hr rekao je kako je spektar usluga koje se mogu kupiti preko portala veoma širok i na njemu će zaista svatko naći nešto za sebe – od obične šetnje gradom s turističkim vodičem do mladih željenih adrenalina i avanture: 'Na portalu možete pronaći od klasičnih gradskih vođenja, autobusnih tura do drugih gradova, atrakcija i brodskih izleta preko raznih avanturističkih izleta kao što su rafting, kayaking, zipline, skakanje padobranom, do nekih posebnih vrsta kao npr. obilasci gradom biciklima ili segwayima, gastro i vinske ture te razne druge izlete posebnih interesa'.

HAPPYtoVISIT iznimno je jednostavan za korisnike jer ekipa s ove stranice, nakon što prikupe ponude iz brojnih destinacija, detaljno ih proučava i izrađuju vodiče koji će klijentima pomoći prilikom odabira između velikog broja aktivnosti, a dodatne pogodnosti njihovim korisnicima predstavljaju i podrška putem chata, telefonska podrška i loyality program nagrađivanja.

'Također, povezali smo sustav na nekoliko velikih turoperatorskih softvera i sada možemo automatizmom učitavati nove ponude i imati dostupnost u realnom vremenu za veliki broj ponuda unutar sustava što nam znatno olakšava rad. Sustav nam omogućava i vrlo jednostavno otvaranje izletničkih ponuda i u manjim gradovima pa se tako naše ponude, npr. u Hrvatskoj, mogu kupiti iz preko sto gradova', dodao je Nikola. 

Novi gradovi u sustav dodaju se kada se prikupi dovoljan broj ponuda – na početku najčešće oni kontaktiraju lokalne agencije koje im šalju ponude, a kasnije se agencije same javljaju s ponudama. Ako je određena destinacija ili kategorija unutar destinacije posebno popularna i za nju postaji povećana potražnja, onda za nju prikupljaju dodatni sadržaj. Od sljedeće godine pretraživanje destinacija i usluga bit će još lakše i dostupnije jer prije turističke sezone planiraju predstaviti mobilne aplikacije za Android, iOS i Windows.

O dosadašnjem iskustvu u vođenju startupa Nikola kaže kako to nije niti malo jednostavno jer su sredstva ograničena, a ne znate što vas očekuje – nekada su to problemi i prepreke, a nekada dobre i pozitivne informacije i prilike, poput sudjelovanja na Zagreb Connectu: 'Vjerujemo u kvalitetu našeg proizvoda i nadamo se kako će nas na konferenciji ljudi prepoznati kao pouzdanog partnera i ponuditi nam suradnju za koju smo svakako otvoreni'.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se