Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez!

HAK upozorava vozače na srnu kod odmorišta Vukova Gorica na A6

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog srne uočene unutar zaštitne ograde na autocesti A6 Rijeka – Zagreb poslije odmorišta Vukova Gorica u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine, izvijestio je jutros HAK.

Državnom cestom DC1 u Kninu vozi se naizmjence jednim trakom, a zabranjen je promet vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog radova na mostovima Bulin 1 i Bulin 2. Obilazak za autobuse: Knin-DC33-Vrbnik-ŽC6056-Oklaj-ŽC6055-DC59-Očestovo-DC1, a za teretna vozila: Knin-DC33-Drniš-Tromilja-DC56-Skradin-Bribirske Mostine-DC59 Kistanje-Očestovo-DC1.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blagdan Velike Gospe Pojačan promet na prilazima marijanskim svetištima: HAK upozorava vozače da prilagode brzinu Ilustracija Stanje na cestama Naoružajte se strpljenjem: Gužve na prometnicama uoči blagdana, evo gdje je najgore

Zbog državnih praznika zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju i Istri u petak, 23. lipnja, od 15 do 23 sata; u subotu, 24. lipnja, od 4 do 14 sati te u nedjelju, 25. lipnja (Dan državnosti), od 12 do 23 sata.

Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1 (Lička magistrala).

Pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera na graničnom prijelazu Slavonski Brod.

S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet, moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom.

Dana 27. lipnja od 9 do 13 sati zbog radova na mostu na Uni bit će prekinut promet na graničnom prijelazu Dvor.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene