Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objavio HAK

Oprez u vožnji: Moguća poledica na većini cesta u unutrašnjosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolnici su mjestimice vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica na većini cesta u unutrašnjosti, posebice na mostovima i nadvožnjacima, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti.

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina u smjeru Lipovca vozi se uz ograničenje brzine od 60 km na sat, jednim trakom. 

Vozačima se savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme. Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obvezna je zimska oprema na cestama u Lici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Greben anticiklone Meteorolozi donose dobre vijesti za vikend: Doznajte koji će dan biti najsunčaniji

Pročitajte i ovo Snijeg u Grčkoj - 9 ZIMA NA MEDITERANU Zatvoren aerodrom u Istanbulu, za DNEVNIK.hr iz Atene paralizirane snijegom kažu: ''Ovo je za nas kao apokalipsa''

Na graničnom prijelazu sa Srbijom, Bajakovo (Batrovci) teretna vozila čekaju 2 sata na izlazu, a na GP Tovarnik (Šid) čekaju tri sata i na ulazu i na izlazu.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene